Справочник за Пшеницата и ечемика

Тази книга разглежда вредителите и борбата с тях при основните зърнено-житни култури – пшеница и ечемик, които заемат най-голям дял от обработваемите площи у нас, достигащи около 14-15 млн. декара.


В нея са описани повече от 70 вредители по тези култури,

техните морфологични и биологични особености, подкрепени с богат илюстративен материал, като са разработени ефективни и екологосъобразни съвременни мерки за контрол. Включени са и новите, най-перспективни пестициди, разрешени за употреба в нашата страна. Книгата може да се използва, да бъде необходима и полезна за студентите от агрономическите специалности, за специалистите в областта на растителната защита и пестицидния бизнес, за фермери, както и специалисти, работещи в различни отрасли на селското стопанство.


В с правочника ще намерите илюстрирани и описани икономически важните болести плевели и неприятели по пшеницата и ечемика, както и най перспективните сортове, които се предлагат на българския пазар.


След всеки раздел има таблици с регистрираните продукти за растителна защита, подходящи за борба. Във всеки раздел има и описани схеми за борба срещу неприятелите, болестите и плевелите.


За всеки неприятел, болест и плевел има дадена информация за периода от вегетация на пшеницата, в който нанасят поражения.


Поръчай и на телефон 0887257707

60,00 лв. 54,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Справочник за Пшеницата и ечемика
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!